07
Apr

Wie pakt de titel? Morgenavond weten we het!

Eén ding is zeker: morgenavond omstreeks de klok van 23 uur is de kampioen in tweede nationale B bekend! Wordt het PIBO Hoeselt of FT Borgerhout? 

PIBO ontvangt in eigen sporthal Meeuwen, Borgerhout trekt naar nummer drie Aarschot.

Om de spanning een laatste maal te duiden, geven we nog even een situatieschets. Na de nederlaag in het onderlinge duel van vorige week tellen PIBO en Borgerhout na 21 speeldagen evenveel punten, evenveel gewonnen wedstrijden, evenveel gelijke spelen en evenveel verloren wedstrijden.

PIBO blijft met een doelsaldo van +11 ten opzichte van Borgerhout in het voordeel. Als PIBO morgenavond wint, is de titel voor 99,99 procent een feit, tenzij Borgerhout met een onwaarschijnlijke/vooroorlogse uitslag de overwinning mee naar Antwerpen neemt. Indien PIBO niet wint, moet vanzelfsprekend naar het resultaat in Aarschot gekeken worden.

Kortom: suspense tot de allerlaatste speeldag! PIBO kon de voorbije twee weken rekenen op een schitterend full house en hoopt morgenavond – geruggensteund door opnieuw een volle sporthal – de titel binnen te halen.

 

Mis het niet! Aan de PIBO-fans die vorige week aanwezig waren, vragen we vriendelijk om het blauwe PIBO-shirt opnieuw te dragen. 

TOT MORGEN!!!