23
Apr

PIBO-seizoen zit erop.


Het fantastische seizoen van PIBO Hoeselt zit erop nadat FULL Hasselt gisteren de halve finale van de Beker van Limburg met 0-4 won.
 
PIBO moest het doen zonder gangmaker Dochez en van Hoegee - ook de bezoekers waren evenmin compleet - en kon na de beslissende titelweken te weinig overgave aan de dag leggen om het Hasselt moeilijk te maken. De zogenaamde decompressie trad duidelijk op en bij PIBO ontbrak de beleving en de kwaliteit om aanspraak te maken op het finaleticket, dat verdiend naar een scherp FULL Hasselt gaat. Een absolute bijzaak na een ronduit memorabel seizoen.
 
 
Ook onze U17 sneuvelden in de halve finale. PIBO moest het helaas doen zonder vijf vaste pionnen, waardoor slechts één speler op de bank zat. Ondanks die beperkte wisselmogelijkheden speelde PIBO uitstekend en werd het een heel leuke bekerpartij, maar een afgeweken bal (2-3) en een zichtbaar leeggelopen zuurstoftank zorgden ervoor dat een vinnig FULL Hasselt met 2-4 de zege over de streep trok. Een dikke pluim voor onze gasten en eveneens proficiat aan Hasselt.
 
 
Volgende week blikken we met enkele hoofdrolspelers terug op het afgelopen feestseizoen, fijn weekend!