25
jan

Olivier Boyen neemt afscheid als algemeen directeur.

Olivier Boyen neemt afscheid als algemeen directeur van PIBO Hoeselt. "De combinatie privé en werk werd steeds moeilijker. Ik kijk met veel plezier terug op een geweldige periode", zegt Boyen.

In 1993 werd ZVC PIBO Tongeren opgericht door Olivier Boyen, Stef Wijnants en erevoorzitter Joël Willems. Onder het bewind van Boyen groeide PIBO uit van een bescheiden vereniging tot een volwaardige tweedenationaler met meer dan honderd leden. Boyen was 25 jaar de bezieler van de club en besluit nu een stap terug te zetten. Eerder nam ook medestichter Stef Wijnants afscheid als bestuurslid.

"De combinatie van mijn privé- en professioneel leven werd alsmaar moeilijker te combineren met de PIBO-agenda. Daarom is dit de beste beslissing. Ik kijk terug op een ongelooflijk mooie periode, samen met vele anderen beleefde ik geweldige tijden. Daarvoor wil ik iedereen bedanken. Het doet me plezier dat we na zoveel jaren nog steeds een goed gestructureerde club zijn en meer dan zomaar een zaalvoetbalploeg."

"Ik zal het verhaal voortaan meer vanaf de zijlijn bekijken, maar uiteraard kom ik nog naar Ter Kommen. Ik zal altijd een PIBO'er blijven."

PIBO Hoeselt wenst Ollie via deze weg al uitdrukkelijk te danken voor zijn gigantische bijdrage in de uitbouw en organisatie van de club. Onder zijn enthousiaste coördinatie zorgde Boyen voor een extrasportief kader met uiteenlopende activiteiten: de voormalige en intussen legendarische kerstfeestjes, de Kids Day, Het Gala van de Gouden Slof, de MNM-fuif voor meer dan 2.000 bezoekers, vijftien edities PIBO’s Classix Party, PIBO goes Comedy ... Tal van evenementen waarmee PIBO zich probeerde te onderscheiden en die vandaag nog steeds de basis vormen van verscheidene initiatieven.

Ollie, merci!