03
Jan

Medhi Brahmi is nieuwe PIBO'er!

PIBO Hoeselt bereikte zopas een overeenkomst met Medhi Brahmi. De 21-jarige spits komt over van tweedenationaler Morlanwelz en geeft PIBO aanvallend meer mogelijkheden.

Medhi Brahmi is geen onbekende voor de staf van PIBO: zowel tijdens bekerwedstrijden tegen Morlanwelz als in duels van de nationale jeugdploegen sprong Brahmi in het oog. “Ondanks zijn jonge leeftijd draait Medhi al een vijftal jaar vol mee in de A-ploeg van Morlanwelz”, zeggen Luc Dochez en Carmelo Nieddu. “Hij is balvast, staat stevig op zijn benen en kan het verschil maken.”

“Toen we Medhi contacteerden, waren we benieuwd of hij zou openstaan voor een mogelijke overgang en dat bleek meteen het geval. Hij is erg ambitieus en wil mee voor een succesvolle terugronde zorgen. De club is zeer tevreden met zijn aanwerving.”

Voor Sam Pieraerts zit het seizoen erop door een zware knieblessure. “Dat is doodjammer voor de ploeg, maar in de eerste plaats voor Sam zelf”, zegt Nieddu. “Sam ontwikkelde zich week na week en was met zijn power en ongelooflijke werkijver een echte meerwaarde, iemand die een ploeg op zijn manier over de streep kan trekken.”

“Het herstel van Sam zal wellicht lange tijd in beslag nemen. Onze club geeft hem daar vanzelfsprekend alle tijd voor en wenst hem een goed herstel.”

Welkom, Medhi!