11
Aug

Morgen eerste oefenpot!

PIBO Belisia speelt morgenavond in nieuwe thuishaven De Kimpel de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het seizoen 2022-2023. Tegenstrever is KRC Genk Futsal, het voormalige ZVK Auto 5 Genk.
lees verder
08
Aug

PIBO neemt afscheid van Joël Willems.

PIBO Belisia nam afgelopen weekend afscheid van Joël Willems. In 1993 stond hij als medestichter aan de wieg van onze club. Hij werd 56 jaar.
lees verder
29
Jun

Inkomende transfers voor PIBO Belisia.

De sportieve cel maakte werk van de vernieuwde kern en legde de eerste vier inkomende transfers vast: Alexis Conti, Nordin Amajoud, Tibo Houwaer en Jonas Vanharen plaatsten hun handtekening.
lees verder
Pagina 1 van 285 »

Meer nieuws

24
Jun

PIBO verhuist naar Bilzen en is voortaan PIBO Belisia!

Na een seizoen voor de geschiedenisboeken is PIBO volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hierbij kunnen we officieel melden dat PIBO van Hoeselt naar Bilzen verhuist en voortaan als PIBO Belisia in De Kimpel zal aantreden.
26
May

Simon Lambeets wint Stoffen Slof 2022!

Doelman Simon Lambeets werd verkozen tot winnaar van de Gouden Slof 2022! Belofte Stef Hex won de Zilveren Slof, Oscar Ackermann (PIBO S) won de Stoffen Slof.
02
May

Kampioen 2022 - de nabeschouwing.

PIBO Hoeselt blikt nog een laatste keer terug op het geweldige seizoen 2021-2022 met de titel als allermooiste bekroning. Aan het woord: zes protagonisten die de voorbije jaargang(en) tussen en naast de lijnen een prominente rol vertolkten.
25
Apr

Wedstrijdverslag van vrijdag.

HBvL was vrijdag opnieuw aanwezig en maakte een uitgebreid verslag van de halve finale.
23
Apr

PIBO-seizoen zit erop.

Het fantastische seizoen van PIBO Hoeselt zit erop nadat FULL Hasselt gisteren de halve finale van de Beker van Limburg met 0-4 won.
21
Apr

A-ploeg en U17 spelen morgen halve finale Beker van Limburg!

Het PIBO-seizoen is nog niet afgelopen: morgenavond vindt in Ter Kommen, zowel voor de A-ploeg als U17, de halve finale van de Beker van Limburg plaats. Tegenstrever is FULL Hasselt, aftrap om 19 en 20.15 uur.
09
Apr

Kampioenenartikel in HBvL!

Ook Het Belang van Limburg was uiteraard van de partij en brengt vandaag onderstaand feestartikel!
08
Apr

KAMPIOEN!!!!!

PIBO HOESELT IS KAMPIOEN!!!!
08
Apr

De laatste voorbeschouwing.

De laatste voorbeschouwing staat vandaag in Het Belang van Limburg.
07
Apr

Wie pakt de titel? Morgenavond weten we het!

Eén ding is zeker: morgenavond omstreeks de klok van 23 uur is de kampioen in tweede nationale B bekend! Wordt het PIBO Hoeselt of FT Borgerhout?
Pagina 1 van 285 »