11
Sep

Eerste zege voor PIBO!

PIBO Hoeselt heeft de eerste driepunter op zak. In eigen sporthal won PIBO met ruime 11-4-cijfers tegen FC Inter Hoei. Volgende week volgt de steeds interessante derby tegen Wellen.
lees verder
08
Sep

Save the dates!

PIBO speelt vrijdag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, FC Inter Hoei komt op bezoek. Daarnaast staan de komende weken nog enkele PIBO-activiteiten op de kalender.
lees verder
04
Sep

PIBO verliest openingsduel in Houthalen.

Na een wedstrijd waarin het beide kanten op kon, verloor PIBO de competitieopener bij FT Houthalen La Baracca met 4-2. 
lees verder
Pagina 1 van 279 »

Meer nieuws

28
Aug

PIBO verliest laatste oefenpot na goede prestatie.

PIBO Hoeselt maakte er gisterenavond samen met FULL Hasselt een leuke oefenpot van. De partij eindigde op 5-2, Lambeets en Wagemans scoorden.
21
Aug

PIBO verliest goede oefenpot met 2-5.

PIBO Hoeselt speelde gisteren een goede oefenpot tegen een stevig ZVK Eisden-Dorp en verloor na een vrij evenwichtige partij met 2-5.
19
Aug

PIBO oefent morgenavond tegen ZVK Eisden-Dorp.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen, dat met rasse schreden nadert, speelt PIBO morgenavond in Ter Kommen een oefenwedstrijd tegen ZVK Eisden-Dorp.
17
Aug

PIBO verliest oefengalop in Antwerpen.

Met lichte vertraging: PIBO Hoeselt verloor vrijdag na een meer dan verdienstelijke prestatie - ook al doet de uitslag het niet vermoeden - met 13-3 de oefenpot bij FT Antwerpen. 
08
Aug

PIBO wint oefenpot tegen Proost Lierse.

PIBO Hoeselt won vrijdag met 6-2 de oefengalop tegen Proost Lierse. De bezoekers waren nog niet compleet, bij PIBO ontbraken Gerrits en Pieraerts. 
06
Aug

Voorbereidingsprogramma PIBO - vanavond tweede oefenwedstrijd.

In aanloop naar het seizoen 2021-2022 speelt PIBO Hoeselt vanavond zijn tweede oefenwedstrijd. PIBO ontvangt eerstenationaler Proost Lierse, aftrap om 20.30 uur in Ter Kommen.
26
Jun

PIBO wint in Borgloon eerste oefenwedstrijd.

PIBO Hoeselt speelde gisterenavond bij Renolim Borgloon zijn eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen 2021-2022. PIBO toonde veel goesting en won na een goede pot met 2-5.
17
Jun

Luc Dochez uitgebreid in HBvL.

In het kader van de reeks 'Verhaal van de week' brengt Het Belang van Limburg vandaag een uitgebreid interview met onze TD Luc Dochez.
17
Mar

Gerrits nieuwe PIBO'er - Hawinkel en Van de Paer verlaten de club.

PIBO Hoeselt realiseerde met Nigel Gerrits (25) één inkomende transfer. Thibo Hawinkel en Maxime Van de Paer verlaten de club.
03
Dec

Carmelo Nieddu als 'Verhaal van de week' in HBvL.

In het kader van de reeks 'Verhaal van de week' brengt Het Belang van Limburg brengt vandaag een uitgebreid interview met onze coach Carmelo Nieddu.
Pagina 1 van 279 »